Forskjellen på gurkemeie krydder og Gurkemeie Max

Gurkemeie er en allsidig krydderplante som gjennom historien har blitt brukt som både naturmedisin og i matlaging. I kosttilskuddet Gurkemeie Max er gurkemeie en av hovedingrediensene.
Hva er egentlig forskjellen på Gurkemeie Max og vanlig krydder fra gurkemeie?

Gurkemeie er en plante som tilhører ingefærfamilien. Det er roten som brukes som krydder og denne inneholder stoffet curcumin som viser seg å ha flere positive egenskaper. Det har blitt gjort flere studier på gurkemeie og dens egenskaper gjennom årene. Resultatene kan tyde på at roten blant annet kan virke betennelsesdempende og styrke immunforsvaret.

Gurkemeie krydder brukes mye i matlaging og er for nordmenn trolig best kjent som en erstatter for safran i for eksempel lussekatter. Krydderet inneholder selvsagt curcumin og de positive egenskapene stoffet fører med seg, men problemet er at curcumin har lav biotilgjengelighet. Det betyr at det er vanskelig for kroppen å ta opp stoffet og dermed vil de positive effektene i stor grad kunne utebli.

Med Gurkemeie Max var det ønskelig å utvikle et produkt hvor forbrukeren kunne dra nytte av de gode egenskapene. Ved å tilsette BioPerine som øker biotilgjengeligheten til stoffer i kroppen vår, ble dette, i større grad en før, mulig. BioPerine er ekstrakt fra svart pepper som bidrar til at man tar opp curcumin bedre. På denne måten vil det være mulig å dra nytte av de gode effektene curcumin kan ha for oss mennesker. Gurkemeie kommer i mindre tabletter og er også tilsatt ingefær. Ingefær inneholder næringsstoffer som kan fungere på samme vis som betennelsesdempende midler i kroppen.

Gurkemeie krydder egner seg godt til matlaging både med tanke på smak- og fargetilsetting.
Gurkemeie Max-tabletter egner seg ikke til matlaging, men har som formål å gi forbrukeren de positive effektene gurkemeie og ingefær har å by på – i form av et kosttilskudd.

Gurkemeie Max er et helsekostprodukt for såre muskler og ledd. Produktet inneholder naturlige og sterke ingredienser som er optimalisert for best mulig effekt: Gurkemeie, Ingefær og BioPerine fra svart pepper. BioPerine er tilsatt for å optimalisere effekten av produktet. Denne pepperekstrakten fører til økt biotilgjengelighet i kroppen noe som gjør at vi tar opp kosttilskuddet bedre.

Ved å ta to tabletter per dag får du i deg 200mg konsentrert curcumin fra gurkemeie, 10mg BioPerine og 20mg ingefærekstrakt.

 

Prøv Gurkemeie Max i 30 dager til halv pris.
Kun 125,- Porto/ekspedisjon er inkludert.

  Gurkemeie Max

  Jeg ønsker å prøve abonnement på Gurkemeie Max. Vennligst send meg 30 dagers forbruk av Gurkemeie Max til halv pris. Jeg betaler kun kr. 125,- Porto og eksp.kostnader er inkludert. Jeg er ikke forpliktet til fremtidig kjøp, men forplikter meg til å si opp abonnementet innen endringsfristen hvis jeg ikke ønsker å få tilsendt mer. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang per person.

  Ja takk, send min prøvepakke nå!

  NÆRINGSINNHOLD: Gurkemeie, BioPerine fra svart pepper og ingefær.

  Anbefalt daglig dosering er 2 tabletter om dagen.
  En boks Gurkemeie Max inneholder 60 tabletter og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.

  Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Sprekere Liv anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

  Har du spørsmål om Gurkemeie Max, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@sprekereliv.no eller ring 85416299 Mandag-onsdag mellom 12:00-15:00